ZANE MICI FAC MINUNI IN ATELIERUL MEU …

ZANE MICI FAC MINUNI IN ATELIERUL MEU …

Oli este o zanica de 8 ani , care m-a rugat sa o invat sa faca bijuterii , pentru ca va trebui sa stie cum sa-si faca aripile fermecate si sandalele din aur cand va  fi un pic mai mare .

Acum aripile ei sunt mici si invizibile , iar sandalele ei sunt … deh , made in China , ca ale noastre , ale muritorilor de rand , dar ea stie ca va veni curand un moment in care va trebui sa-si arate aripile fermecate si sandalele din aur , si vrea sa fie foarte bine pregatita pentru momentul ala atat de special  …

Ea – asa cum fac toate zanele – va dori sa aiba cele mai spectaculoase aripi fermecate si cele mai minunate sandale din aur , lasandu-i pe toti locuitorii padurii cu respiratia taiata si fara cuvinte , vrajiti , cu ochii mariti de uimire la vederea aripilor ei .

Dupa cum puteti vedea , este foarte incantata , dar eu nu ma las pacalit atat de usor , pentru ca stiu foarte bine ca , daca se supara , ma poate trimite in lacul din padure de unde am venit , transformandu-ma la loc in broscoi ! Si chiar mi-e un pic teama , pentru ca matusa ei – faimoasa vrajitoare Elena Celena – mi-a spus ca micuta zana este stangace !!

Asa ca va trebui sa lucrez si eu tot ca un stangaci , ca sa o pot invata cum trebuie !!               Vai si-amar de mine !

HAPPY OLI OLI AND THE VIOLIN PICCOLINA OLI FLOWERS OLI FLOWERS 2

Deocamdata lucrurile merg bine intre noi , pentru ca mi-a cantat la vioara si mi-a adus cateva flori frumoase din Parcul Circului ( unde ii place ei atat de mult sa se joace ) ca sa ma inspire in lucrarile mele viitoare cu emailuri . Dar Piccolina inca nu o place , pentru ca ii este frica de copii , stiind ea ceva , de cand un pici i-a bagat degetul in ochi toamna trecuta … Si acum ea sta afara , de fiecare data cand Oli vine la atelier …

Asa ca am luat-o foarte in serios si i-am  promis ca o s-o invat sa-si faca singura propriile aripi si sandalele , dar , fiind o ucenica atat de tanara , vom incepe sa lucram cu argint , facand cateva mici aripioare pentru antrenament .

Asa ca sper ca o sa se descurce bine cu argintul si ca o sa fie o ucenica ascultatoare si sa invete tot ce e nevoie pentru a putea merge mai departe , la aur .

Mai tarziu , vom incerca cu aur , diamante si emailuri , dar mai intai va trebui sa vindem aripioarele din argint , ca sa putem cumpara aurul …  

Pana atunci , ne puteti urmari pe facebook :

https://www.facebook.com/pages/Wingsfarm/1417935521866497?ref=hl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: